ا

آغاز یک کسب و کار جدید و درواقع آغاز فرایند سرمایه گذاری در ایران پس از انتخاب موضوع سرمایه گذاری و انجام برآوردهای مالی و امکان سنجی آن، به مراجعات متعدد و زمانبر و گیج کننده به دستگاه های اجرایی مختلف نیازمند است. به خصوص اینکه سرمایه گذار یا مالک کسب و کار امکانات و زیرساخت های مورد نیاز از جمله زمین و سرمایه را فراهم ننموده باشد و برای تامین آنها نیازمند کمک دستگاه های دولتی باشد.

در این صفحه قصد داریم راهنمای کاملی از چگونگی انجام روندهای اداری برای شروع یک کسب و کار جدید را به علاقه مندان ارائه کنیم. همچنین با ایجاد یک بستر تعاملی قصد داریم تا مانند یک مشاور، با دریافت سوالات و ابهام های سرمایه گذاران یا علاقه مندان به آغاز یک کسب و کار تولیدی و خدماتی جدید، پاسخ های کارشناسی و دقیق را از صاحب نظران دریافت و به اطلاع آنها برسانیم.

یادآور می شویم، همکاران ما در مرکز خدمات سرمایه گذاری استان بوشهر، با بررسی ظرفیت ها و پتانسیل های اقتصادی استان بوشهر، تعدادی از ایده های سرمایه گذاری و فرصتهای سرمایه گذاری استان بوشهر را آماده نموده اند که می توانید از آنها برای انتخاب موضوع سرمایه گذاری خود بهره ببرید.

27 بهمن 2020

راهنمای سرمایه گذاری در بخش کشاورزی

 

1- اخذ موافقت اصولی

برای آغاز سرمایه گذاری در هر یک فعالیت های زیربخش کشاورزی در استان بوشهر، پس از اخذ مشاوره و انتخاب موضوع دارای توجیه اقتصادی و فنی، اقدام به گرفتن موافقت اصولی فعالیت های بخش کشاورزی می­نمائید. این فرایند بسته به موضوع فعالیت انتخابی و آماده بودن یا نبودن مدارک و مستندات مورد نیاز بین یک ماه تا 6 ماه ممکن است به طول بیانجامد.

2- اخذ جواز تأسیس و انجام استعلامات مورد نیاز

پس از اخذ موافقت اصولی (که در واقع یک موافقت اولیه با موضوع مورد نظر متقاضی است)، باید برای گرفتن جواز تأسیس فعالیت های بخش کشاورزی اقدام گردد. در این مرحله باید وضعیت زمینی که طرح در آن اجرا می شود از لحاظ امکان پذیر بودن تامین آب و برق و سایر امکانات مورد نظر متقاضی و همچنین قرار نگرفتن زمین پیشنهادی در حرایم راه ها، تاسیسات نفتی، گازی، برقی و آبی و ... مورد بررسی قرار گیرد.

زمین مورد نظر می تواند شرایط متفاوتی داشته باشد، حتی می توان از اراضی دولتی برای ایجاد طرح سرمایه گذاری نیز استفاده نمود یا متقاضی می تواند اراضی شخصی خود را برای این کار در نظر بگیرد. یا اینکه از زمین های آماده ای که در شهرکها و نواحی صنعتی یا مناطق ویژه فراهم شده اند استفاده نماید. همچنین در برخی فعالیت های بخش کشاورزی، می توان قرارداد اجاره زمین از فردی دیگر را ارائه نمود و به مجوزهای لازم را طی کرد.

این مرحله دشوارترین و زمانبرترین بخش کار است که به مرحله اخذ استعلامات مشهور است. اگر زمین پیشنهادی در محدوده شهرکها و نواحی صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی استان بوشهر قرار نداشته باشد، متقاضی باید از طریق پنجره واحد خدمات سرمایه گذاری استان بوشهر اقدام به تعیین وضعیت زمین و اخذ الکترونیکی استعلامات نماید.

3- ساخت و ساز بناها و درخواست تسهیلات مورد نیاز

پس از پایان استعلامات و اخذ مجوز کارگروه امور زیربنایی (که از طریق سامانه پنجره واحد سرمایه گذاری استان بوشهر و طی فرایندها انجام می گیرد) مجوز تاسیس واحد اقتصادی صادر می شود و متقاضی اجازه ساخت و ساز در زمین مورد نظر و تائید شده خود را دارد. در این مرحله متقاضی در صورتی که درخواست دریافت تسهیلات بانکی داشته باشد، از طریق سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر به کارگروه اشتغال استان بوشهر معرفی می گردد و پس از تائید کارگروه، جهت تشکیل پرونده و دریافت تسهیلات به یکی از بانکهای عامل معرفی می گردد.

4- دریافت پروانه بهره برداری

پس از اتمام بناهای مورد نیاز و احتمالاً نصب ماشین آلات و...، متقاضی باید جهت دریافت پروانه بهره برداری فعالیت های بخش کشاورزی اقدام نماید.

 

سوالات متداول:

1-      بخش کشاورزی استان بوشهر دارای چه زمینه هایی برای سرمایه گذاری است؟

2-      کدامیک از زیر بخشهای کشاورزی استان بوشهر دارای توجیه بیشتری در سرمایه گذاری است؟

3-      آیا برای سرمایه گذاری در بخش کشاورزی استان بوشهر باید تحصیلات دانشگاهی داشت؟

4-      فرایند اخذ مجوز برای ایجاد فعالتیهای اقتصادی در بخش کشاورزی چگونه است؟

5-       میزان تسهیلات پرداختی به بخش کشاورزی برای اجرای طرحهای مختلف در سال 1396 چقدر است؟

6-      آیا سازمان جهاد کشاورزی فقط به طرحهای اولویت دار وام پرداخت می نماید؟

7-      آیا می توانیم زمین مورد نیاز خود را از سازمان جهاد کشاورزی دریافت نمائیم؟

10-    برای ایجاد گاوداری باید از کجا شروع نمود ؟

11-    بنده قصد ایجاد یک مرغداری را دارم چه کار باید بکنم؟

12-    قصد داریم صنایع تبدیلی کشاورزی ( نظیر بسته بندی خرما و... ) را ایجاد کنیم از کجا باید شروع کنیم؟

Print

تعداد نمایش ها (3014)      نظرات (0)

لینک های بیشتر

x
دی ان ان