ا
انجماد و بسته بندی ماهی و میگو به روش سریع
مدیریت
/ دسته ها: بخش کشاورزی

انجماد و بسته بندی ماهی و میگو به روش سریع

 

مصرف آبزیان زمانی با ارزش می باشد که یصورت سالم و بهداشتی در سبد مصرف خانوار قرار گیرد،بنابراین با توجه به فسادپذیری سریع گوشت ماهی و میگو،روشهای نگهداری از اهمیت ویزه ای برخوردار خواهند بود.

انجماد سریع IQF

روشی که در آن دمای درونی محصول طی مدت کمتر از ۲ ساعت از منطقه بحرانی عبور می نماید در اصطلاح انجماد سریع گفته می شود.در این روش از طریق افزایش سرعت عبور هوای سرد از ورای محصولات غذایی(تونل انجماد)،حرارت به سرعت از محصول گرفته شده و محصول منجمد می گردد.قرار دادن محصول در تماس مستقیم یا غیرمستقیم با ماده سرما زا،مهم ترین روش های انجماد سریع محسوب می گردند
اهمیت استراتژیک تولید انجماد و بسته بندی ماهی و میگو بروش سریع :
ماهی و میگو به عنوان یکی از غنی ترین منابع پروتئینی با منشا حیوانی و با قابلیت بسیار زیاد برای تهیه غذاهای متنوع بشمار می رود.انجماد یکی از اصول نگهداری محصولات غذایی است که از دیرباز مورد توجه بشر اولیه بوده است.استفاده از یخچالهای طبیعی و نگهداری گوشت شکار و ماهی در داخل برف توسط اسکیموهافاستفاده از مخلوط یخ و نمک برای ایجاد درجات حرارت پایین تر از یخ خالص،ابداع روش مکانیکی تولید سرما با استفاده از آمونیاک در سال ۱۸۷۵ میلادی و احداث سردخانه های صنعتی و عرضه گوشت قرمز و سفید به صورت منجمد در نیمه دوم قرن نوزدهم در آمریکا منتهی به عرضه مواد منجمد اماده مصرف در حدود ۳۰ سال پیش گردید.روشهای نوین انجماد نظیرIQF، هم اکنون روش های تکامل یافته انجماد می باشند که کاربرد فراوانی در صنایع غذایی و نگهداری محصولات غذایی دارند.


خلاصه بررسي فنی، مالی و بازار طرح تولید انجماد و بسته بندی ماهی و میگو بروش سریع

پیش بیني ظرفیت و تركیب تولید : ۲۰۰۰ تن در سال
مساحت زمین: ۴۰۰۰ متر مربع
زیربنای ساختمان تولیدي : ۱۷۴۰ متر مربع
امکانات زیربنایي مورد نیازطرح توجیهی تولید انجماد و بسته بندی ماهی و میگو بروش سریع
– میزان آب مصرفی: ۸۲۵۰ مترمکعب در سال
– میزان برق مصرفی: ۵۵۰۰۰۰ کیلووات در سال
– میزان گاز مصرفی: ۲۷۰۰ متر مكعب در ساعت
تعداد و ترکیب نیروی انساني طرح تولید انجماد و بسته بندی ماهی و میگو بروش سریع: ۳۲ نفر

منبع: مهندسین مشاور پارس رابین

www.etarh.com
 

 
مطلب قبلی پرورش کفشدوزک
مطلب بعدی پرورش و بسته بندی صدف خوراکی
Print
9646 رتبه بندی این مطلب:
4/0

x
دی ان ان