ا

طرح تولید و بسته بندی پودر گوجه فرنگی

مدیریت 0 9262 رتبه مطلب: 3/2

در سال های اخیر تقاضای جهانی برای مصرف گوجه فرنگی رو به افزایش بوده است و از کل مقدار تولیدشده، حدود ۶۰ درصد در صنایع تبدیلی مصرف شده است . کل تولید گوجه فرنگی حدود ۳۰ میلیون تن است، که حدود ۱۰ میلیون تن کشور آمریکا، ۴ میلیون ایتالیا و حدود ۲ میلیون تن را کشور ترکیه تولید می کند. اسپانیا، ایران و سایر کشورها در رده های آخر قرار دارند.

سورتینگ و بسته بندی پرمرغ

مدیریت 0 11008 رتبه مطلب: 2/7

پرها يکی از انواع روييدنی های مربوط به پوست بيرونی است که بر روی پوست بدن پرندگان و بال های آنان ميرويد. پر يک ساقه ميانی توخالی دارد که کرک های ظريفی بر آن ميرويند. پرهای پرندگان يکـی از مهمترين اعضای موجود در بدن آنها به شمار می روند. از مهمترين کارهايی که پر پرندگان انجام می دهند می توانيم از پرواز، گـرم نگـه داشتن آنها در هوای سرد و همينطور برای گرم نگه داشتن تخم ها و حـتی جلـب توجه و يا فرار از دست دشمنان نام برد.

راه اندازی سیستم‌های آبیاری هوشمند خورشیدی

مدیریت 0 7995 رتبه مطلب: بدون رتبه

اگر در اراضی کشاورزی از سیستم‌های آبیاری هوشمند خورشیدی استفاده شود، علاوه بر تأثیر ۴۰درصدی در جلوگیری از هدررفت آب می‌تواند به کاهش مصرف برق هم کمک شایانی کند. در این سیستم برق مورد نیاز سیستم‌های کنترل و حسگرها از طریق پنل‌های خورشیدی تأمین می‌شود.

 

پرورش و بسته بندی صدف خوراکی

مدیریت 0 22042 رتبه مطلب: 2/9

کشت و پرورش صدف خوراکی یکی از تولیدهای نوین و درآمدزا در مناطق ساحلی است که کشورمان بخصوص در سواحل خلیج فارس و دریای عمان دارای قابلیت‌های فراوانی برای پرورش این محصول باارزش و مغذی است که از جایگاه ویژه‌ای در سبد غذایی بسیاری از کشورهای دنیا برخوردار است. با توجه به رشد سرسام آور جمعیت جهان، منابع غذایی دریایی و فعالیت‌های آبزی پروری نقش مهمی را در تولید پروتئین حیوانی بر عهده دارند.

انجماد و بسته بندی ماهی و میگو به روش سریع

مدیریت 0 9699 رتبه مطلب: 4/0

مصرف گوشت سفید در مقایسه با گوشت قرمز از سلامت بالاتری برخوردار است و بر طبق آخرین یافته های محققین علوم تغذیه و پزشکی،مصرف صحیح ابزیان از بروز بسیاری از بیماریها جلوگیری می کند.آبزیان به لحاظ داشتن ویزگی های زیر از نظر ارزش تغذه ای در اولویت مصرف قرار می گیرند.
-محدود بودن تولید گوشت قرمز و مرغ
-ارزانتر بودن گوشت ماهی
-افزایش جمعیت کشور و لزوم تامین پروتئین مورد نیاز
-اماده شدن سریع این فرآورده ها برای مصرف
-تنوع در غذا

RSS
12
دی ان ان