Investment Service Center of Bushehr Province

سورتینگ و بسته بندی پرمرغ

مدیریت 0 19 رتبه مطلب: بدون رتبه

پرها يکی از انواع روييدنی های مربوط به پوست بيرونی است که بر روی پوست بدن پرندگان و بال های آنان ميرويد. پر يک ساقه ميانی توخالی دارد که کرک های ظريفی بر آن ميرويند. پرهای پرندگان يکـی از مهمترين اعضای موجود در بدن آنها به شمار می روند. از مهمترين کارهايی که پر پرندگان انجام می دهند می توانيم از پرواز، گـرم نگـه داشتن آنها در هوای سرد و همينطور برای گرم نگه داشتن تخم ها و حـتی جلـب توجه و يا فرار از دست دشمنان نام برد.

تولید قوطی های آسان بازشو

مدیریت 0 17 رتبه مطلب: بدون رتبه

محصول تولیدی قوطی آلومینیومی می‌باشد ا
در چند سال گذشته بیش از ۹۰ درصد قوطی‌های نوشابه از آلومینیوم ساخته شده است. ا
ین کالا جز کالا های پرطرفدار در صنعت بسته‌بندی به شمار می‌آید. و در حال حاضر دارای درب‌هایی ویژه (آسان‌بازشو) می‌باشد.این قوطی‌ها برای نوشیدنی‌های گازدار و آب میوه ها و… کاربرد دارد.ساخت قوطی های آلومینیومی ارزان‌تر تمام می‌شود، بازیافت آلومینیوم آسان‌تر، وزن قوطی‌ها سبک‌تر و بنابراین هزینه حمل و نقل آن کمتر است.۳۰ سال پیش بیشتر قوطی‌ها از فولاد قلع اندود ساخته می‌شد که همان قوطی قلعی سابق است، این قوطی‌ها سنگین بودند به آسانی سوراخ می‌شدند و محتویات درون آن‌ها بو و مزه فلز به خود می‌گرفت.

راه اندازی سیستم‌های آبیاری هوشمند خورشیدی

مدیریت 0 80 رتبه مطلب: بدون رتبه

اگر در اراضی کشاورزی از سیستم‌های آبیاری هوشمند خورشیدی استفاده شود، علاوه بر تأثیر ۴۰درصدی در جلوگیری از هدررفت آب می‌تواند به کاهش مصرف برق هم کمک شایانی کند. در این سیستم برق مورد نیاز سیستم‌های کنترل و حسگرها از طریق پنل‌های خورشیدی تأمین می‌شود.

 

پرورش و بسته بندی صدف خوراکی

مدیریت 0 97 رتبه مطلب: بدون رتبه

کشت و پرورش صدف خوراکی یکی از تولیدهای نوین و درآمدزا در مناطق ساحلی است که کشورمان بخصوص در سواحل خلیج فارس و دریای عمان دارای قابلیت‌های فراوانی برای پرورش این محصول باارزش و مغذی است که از جایگاه ویژه‌ای در سبد غذایی بسیاری از کشورهای دنیا برخوردار است. با توجه به رشد سرسام آور جمعیت جهان، منابع غذایی دریایی و فعالیت‌های آبزی پروری نقش مهمی را در تولید پروتئین حیوانی بر عهده دارند.

انجماد و بسته بندی ماهی و میگو به روش سریع

مدیریت 0 84 رتبه مطلب: بدون رتبه

مصرف گوشت سفید در مقایسه با گوشت قرمز از سلامت بالاتری برخوردار است و بر طبق آخرین یافته های محققین علوم تغذیه و پزشکی،مصرف صحیح ابزیان از بروز بسیاری از بیماریها جلوگیری می کند.آبزیان به لحاظ داشتن ویزگی های زیر از نظر ارزش تغذه ای در اولویت مصرف قرار می گیرند.
-محدود بودن تولید گوشت قرمز و مرغ
-ارزانتر بودن گوشت ماهی
-افزایش جمعیت کشور و لزوم تامین پروتئین مورد نیاز
-اماده شدن سریع این فرآورده ها برای مصرف
-تنوع در غذا

RSS
123456
دی ان ان